Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga

ALFRED GARCÍA
PRESENTACIÓ NOU DISC "1016"

MAC EMPÚRIES | divendres, 26 de juliol de 2019, 22.30 h
Seleccioneu l'àrea
PREU TAQUILLA 33€

PER CADA INFANT MENOR DE 8 ANYS, I QUE NO OCUPIN CADIRA, CAL COMPRAR ENTRADA MENORS PER PODER COMPTABILITZAR A L'AFORAMENT 

** 1€ de la comissió de venda anirà destinat a l'ONG OPEN ARMS

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS I PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

Els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre.  Cap menor de 16 anys hi podrà accedir sense la corresponent autorització i si no va acompanyat del pare/mare o tutor legal.
Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

Les persones amb mobilitat reduïda que comprin una entrada han de contactar amb admin@linkproduccions.comper poder reservar plaça en un espai especialment habilitat per a elles. Cal que al mail indiquin quantes persones hi assistiran.
MAC EMPÚRIES
Amaga
DISPONIBLES
0,00 € - 28,00 €
Zona
Afegir
Quantitat
Lliures
GENERAL
Afegir
GENERAL 28,00 € Menys Més
MENORS 8 ANYS 0,00 € Menys MésADET L'ESCALA
Correu electrònic: info@portalblau.cat

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat perKoobin